Helloween – 15.12.2017

Helloween pornește în turneu cu compoziţia originală a formaţiei:
Kai Hansen, Michael Weikath, Sascha Gerstner – chitară / backing vocal
Michael Kiske şi Andi Deris – solişti
Daniel Löble – tobe
Markus Grosskopf – chitara bass

Trupa Helloween a fost formată în Hamburg, Germania, de chitariștii Kai Hansen și Michael Weikath, basistul Markus Grosskopf şi toboşarul Ingo Schwichtenberg. Inițial s-au numit Second Hell și apoi Iron Fist înainte să devină Helloween în 1982. Compoziţia trupei a trecut printr-o varietate de modificări, însă identitatea muzicală și intensitatea show-urilor live a rămas constantă, reprezentând unul din atuurile acestui grup de muzicieni.

Părinţi ai stilului Melodic Power Metal, Helloween a fost headliner la o multime de festivaluri de renume alături de Iron Maiden, Black Sabbath, Dio, Slayer, sau Ozzy Osbourne. De la începuturile sale, în ultimii 35 de ani, Helloween a lansat cincisprezece albume de studio, trei albume live, trei EP-uri, și douăzeci și șapte de single-uri, şi a vândut mai mult de opt milioane de discuri în toată lumea. Au câștigat paisprezece discuri de aur și șase discuri de platină. Timp de peste 30 de ani, Helloween au încântat publicul iubitor de rock, cu ritmuri de chitară hipnotizante şi cântece memorabile.

Trupa Helloween ajunge în România, la Romexpo, în 15 decembrie, unde pe parcursul a peste 2 ore, va purta publicul prin toată istoria sa, interpretând hiturile care i-au făcut celebri de-a lungul a peste trei decenii. „If I could Fly” va fi prezentă în playlistul live al formaţiei, alături de „Power”, „Forever and one” şi alte piese ce au făcut faimoasă trupa germană. Biletele disponibile online pe bilete.ro , eventim.ro si iabilet.ro!

Bilete

Pretul biletelor este de:

  • 150 Lei – Normal Circle
  • 250 Lei – Golden Circle – Numar limitat de bilete

Biletele in format fizic sunt disponibile in magazinele partenere Bilete.ro, Eventim.ro si IaBilet.ro.
Magazine pertenere: Flanco, magazinul Muzica, magazinele UMAN, Senia și IQ BOX, din agențiile Perfect Tour, Hard Rock Cafe, Berăria H, Cafe Deko, Club Quantic, Club Vintage, automate self-serving ZebraPay, magazinele Vodafone si Orange, Oficiile Postei Romane semnalizate bilete.ro, magazinele Germanos.
De asemenea biletele pot fi achizitionate si prin comanda online accesand link-urile de mai jos:

Bilete.ro

Eventim.ro

IaBilet.ro

10

Pictures